De productie van Izzo pizzaovens wordt al decennia lang gekenmerkt door de oudste Napolitaanse traditie: de originaliteit en onnavolgbare uitmuntendheid van de Napolitaaanse pizza, die worden gecombineerd met de meest geavanceerde technologie.
Sinds 1951, ten tijde van de oprichter Salvatore Izzo, is elke technologische inspanning gericht op het nastreven van de perfecte balans tussen vakmanschap en geavanceerde uitvoeringstechnieken. Sinds 1982 met Roberto, is staat vandaag de dag de derde generatie van de familie aan het roer. Wat gisteren een futuristische droom van een van de eerste pioniers in de sector leek, is vandaag een waargemaakte realiteit.
Ovens van Izzo blinken uit op de nationale en internationale markt, met een trotse NAPOLITAANSE oorsprong. Gedreven door passie en de trots van de Napolitaanse oorsprong geeft de familie Izzo door aan hun medewerkers die de ovens in Napels maken.
IZZO ovens zijn UNIEK op de markt. De IZZO ovens worden gemaakt met grondstoffen van onvergelijkbare kwaliteit. Dit gecombineerd met industriële expertise, heeft geleid tot een resultaat waar IZZO zeer trots op is. Medewerkers van IZZO zijn trots op hun afkomst uit het zuiden Italie. Zij prijzen zich gelukkig te werken in een gebied dat de bakermat is van schoonheid, natuur en kunst. Dat gecombineerd met technologische vernuftigheid die op de Pizzaovens van IZZO zijn toegepast, heeft geleid tot de absolute TOP in PIZZA en andere gerechten die in IZZO ovens wordt bereid. De electrische IZZO pizza ovens zijn als eerste in zijn soort gecertificeerd met het ANVP keurmerk.
Lees meer
De verwarmingselementen van uw oven zijn gemaakt van spiralen van nikkel-chroom. Dat is al zo sinds 1951. De opstelling van deze spiralen wordt door de technici van IZZO vakkundig met de hand uitgevoerd. Hierdoor wordt een zeer gelijkmatige verwarming in elk deel van de bakkamer gegarandeerd. De levensduur van de spirale verwarmingselelementen , is veel groter dan de zogenaamde gepantserde weerstanden. De onmiddellijke reactie tijdens het verwarmen is enorm. Tijdens het bakken van pizza´s is de temperatuursdaling op het moment van het wisselen van batch in onze oven zeer laag. De ingestelde temperatuur wordt onmiddellijk hersteld tijdens het bakken van de volgende batch pizza´s.
Naast onze dienstverlening, van verkoop, advisering, installatie en onderhoud bieden wij nu ook de mogelijkheid om uw nieuwe horeca oven te leasen in plaats van deze te kopen en gelijk te moeten betalen. Het bij de oven getoonde leasebedrag voor horeca ovens is op basis van 60 maanden. Kortere of langere periodes zijn tevens mogeljk.
Ontdek de leasemogelijkheden