Ingrediënten:

  • mosselen
  • kokkels
  • gamba’s
  • citroenschijfjes
  • fijngesneden chillipepertjes
  • knoflook in schijfjes
  • flinke scheut witte wijn
  • olijfolie , zeezout en verse kruiden

Spoel en boen de mosselen en kokkels goed schoon en laat ze uitlekken. Grote vuurvaste ovenschaal vullen met alle ingrediënten, goed door elkaar husselen en in de hete oven zetten. Trek de schaal  af en toe uit de oven en even schudden om alles gelijkmatig te laten stoven. Kijk of de gamba’s mooi roze zijn rondom en of de schelpen allemaal geopend zijn. De schaal is in minder dan 10 minuten klaar. (afhankelijk van de temperatuur van de oven )

foto 2

Translate

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruikersvriendelijker. Lees meer over cookies.

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten