Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Het lekkerste spinazierecept uit een houtoven

6 minuten bereiden
Het lekkerste spinazierecept uit een houtoven
Bakken maar!
  1. Zorg dat de steenoven / pizzaoven op een middelmatige temperatuur is. Niet té heet, ergens rond de 250gr C is prima.
  2. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en doe ze in een stenen ovenschaal met deksel , een tajine of dek de schaal af met aluminiumfolie.
  3. Plaats de schaal kort in de oven , ongeveer 2-3 minuten.
  4. Trek de schaal even naar voren, kijk even hoe ver de spinazie is geslonken en hussel nog even door elkaar en schuif nog heel even terug in de oven.
  5. Indien je de zalmmoten op de spinazie hebt liggen kan je de spinazie niet echt husselen en zal je wat heen en weer moeten bewegen af en toe.
  6. Het gerecht is klaar in 5-6 minuten ! De spinazie is echt heerlijk in combinatie met de verse zalm
Ingrediënten en benodigdheden!
Bekijk alle recepten

Probeer dit ook eens

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...