Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Pizzadeeg maken met een keukenmachine

Pizzadeeg maken met een keukenmachine
Bakken maar!
  1. Doe de 00 bloem en de Semola in de kneedkom en strooi daar de 2-3 gr gist overheen. Los de 30 gr zeezout op in de 0,6 liter koud water. Zet de machine aan en voeg geleidelijk het water aan de bloem aan toe. Laat de machine ca. 15 minuten zijn werk doen. Als je het deeg uit de kom haalt is de kom nagenoeg schoon.
  2. Probeer het deeg onder de 21 graden te houden.
  3. Laat het deeg max. 20 minuten rusten en maak er dan 8 bolletjes van. (je hebt ongeveer 1640 gr. deeg) Leg de bolletjes in een afgesloten deegbak en zet deze weg in een koude koelkast (max. 4 graden) . Over 24 uur is uw deegbol op zijn best. De kleine deegbakken die ook in uw koelkast passen vindt u in onze webshop. Voor de verwendedeegbereider hebben we ook kleine professionele deegkneders.
Ingrediënten en benodigdheden!
Bekijk alle recepten

Probeer dit ook eens

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...