Gratis bezorgd vanaf 199 euro Levering binnen 3 tot 4 werkdagen Beoordeeld met 9.6 / 10 De pizzaoven specialist sinds 2006

Soepstengels maken in de steenoven

Soepstengels maken in de steenoven
Bakken maar!
  1. Bedek een bakplaat met bakpapier. Rol het deeg uit tot het een vierkante/rechthoekige vorm met een dikte van ½ cm.
  2. Snijd het deeg in repen met een breedte van max 1 cm.
  3. Leg op de bakplaat en laat het vervolgens nogmaals rijzen voor ongeveer 15 minuten.
  4. Bestrijk de soepstengels na het rijzen met wat ei en bestrooi bijvoorbeeld met een mix van 1 el zeezout en 2el rozemarijn.
  5. Bak in ongeveer 15-20 min mooi goudbruin (afhankelijk van de temperatuur in de oven)
  6. Laat ze afkoelen en eet bij voorkeur de soepstengels op dezelfde dag op.
Ingrediënten en benodigdheden!
Bekijk alle recepten

Probeer dit ook eens

Contact Fornitalia
Bel ons:+31(0)615958990 Ma t/m Vr | 09:00 - 17:00
Mail ons: info@fornitalia.nl Wij staan voor je klaar
Vraag een gratis demo aan! Klik hier voor meer informatie
Contact
Aan het laden...